IKnutsel is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonlijke gegevens van haar klanten en bezoekers van de website van zeer groot belang is. Daarom leeft IKnutsel de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens na en maakt tijdens het bestelproces en het versturen van contactformulieren altijd gebruik van een beveiligde (SSL-)verbinding.

 

Heb je vragen of opmerkingen over het privacybeleid van IKnutsel, dan kun je deze richten aan:

IKnutsel

Judith Habraken, eigenaresse

Juliusstraat 46

5621GE Eindhoven

info@iknutsel.nl

06-292849891

 

De Autoriteit Persoonsgegevens 

Als bezoeker van IKnutsel heb je ook het recht om online een klacht hierover in te dienen bij De Autoriteit Persoonsgegevens.

 

De soorten persoonsgegevens die door IKnutsel verwerkt worden:

Dit zijn alle gegevens die gelinkt zijn aan jou, de klant, die bij het bestelproces worden ingevuld. Hieronder vallen je NAW-gegevens en je e-mailadres.

Dit zijn ook alle gegevens die gelinkt zijn aan jou, de klant, die bij het aanmelden voor de nieuwsbrief worden ingevuld. Hieronder vallen je naam en e-mailadres.

 

Het doel van de verwerking van deze gegevens:

De NAW-gegevens gebruikt IKnutsel voor het verwerken van een bestellling. Je ontvangt hierdoor niet automatisch de nieuwsbrief. Deze gegevens blijven bewaard in het archief van IKnutsel voor de klantenadministratie. De ordergegevens worden ivm de belasting bewaard tot 7 jaar na de geplaatste order.

Wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief zullen je gegevens ook echt alleen maar hiervoor gebruikt worden, en zeker niet aan derden worden doorgegeven.

 

Waar worden al deze gegevens opgeslagen?

Alle NAW-gegevens en ordergegegevens worden opgeslagen op de computer van IKnutsel, en zijn beveiligd met een wachtwoord. Dit geldt ook vooor de e-mailadressen die gebruikt worden om digitale bestanden naar te verzenden.

Alle NAW-gegevens en ordergegegevens worden opgeslagen op de computer van IKnutsel, en zijn beveiligd met een wachtwoord. Dit geldt ook voor de e-mailadressen die gebruikt worden om digitale bestanden naar te verzenden. Wanneer je hieraan behoefte hebt mag je altijd inzien welke gegevens er van jou bewaaard worden, en op verzoek zal ik deze evt. verwijderen.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

 

Verwerkingsregister persoonsgegevens

Het verwerkingsregister persoonsgegevens, waarin deze informatie oook is opgenomen, is op aanvraag in te zien.

 

 

© 2017 - 2018 IKnutsel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze pagina maakt gebruik van cookies om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.