IKnutsel is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonlijke gegevens van haar klanten en bezoekers van de website van zeer groot belang is. Daarom leeft IKnutsel de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens na en maakt tijdens het bestelproces en het versturen van contactformulieren altijd gebruik van een beveiligde (SSL-)verbinding.

 

Heb je vragen of opmerkingen over het privacybeleid van IKnutsel, dan kun je deze richten aan:

IKnutsel

Judith Habraken, eigenaresse

Juliusstraat 46

5621GE Eindhoven

info@iknutsel.nl

06-292849891

 

De Autoriteit Persoonsgegevens 

Als bezoeker van IKnutsel heb je ook het recht om online een klacht hierover in te dienen bij De Autoriteit Persoonsgegevens.

 

De soorten persoonsgegevens die door IKnutsel verwerkt worden:

Dit zijn alle gegevens die gelinkt zijn aan jou, de klant, die bij het bestelproces worden ingevuld. Hieronder vallen je NAW-gegevens en je e-mailadres.

Dit zijn ook alle gegevens die gelinkt zijn aan jou, de klant, die bij het aanmelden voor de nieuwsbrief worden ingevuld. Hieronder vallen je naam en e-mailadres.

 

Het doel van de verwerking van deze gegevens:

De NAW-gegevens gebruikt IKnutsel voor het verwerken van een bestellling. Je ontvangt hierdoor niet automatisch de nieuwsbrief. Deze gegevens blijven bewaard in het archief van IKnutsel voor de klantenadministratie. De ordergegevens worden ivm de belasting bewaard tot 7 jaar na de geplaatste order.

Wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief zullen je gegevens ook echt alleen maar hiervoor gebruikt worden, en zeker niet aan derden worden doorgegeven.

 

Waar worden al deze gegevens opgeslagen?

Alle NAW-gegevens en ordergegegevens worden opgeslagen op de computer van IKnutsel, en zijn beveiligd met een wachtwoord. Dit geldt ook vooor de e-mailadressen die gebruikt worden om digitale bestanden naar te verzenden.

Alle NAW-gegevens en ordergegegevens worden opgeslagen op de computer van IKnutsel, en zijn beveiligd met een wachtwoord. Dit geldt ook voor de e-mailadressen die gebruikt worden om digitale bestanden naar te verzenden. Wanneer je hieraan behoefte hebt mag je altijd inzien welke gegevens er van jou bewaaard worden, en op verzoek zal ik deze evt. verwijderen.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

 

Verwerkingsregister persoonsgegevens

Het verwerkingsregister persoonsgegevens, waarin deze informatie oook is opgenomen, is op aanvraag in te zien.

 

 

Trotse fans

Nieuwsgierig wat anderen maakten met de pakketten van IKnutsel? Klik op de foto voor een vergroting.

En wil je hier nou graag bij komen te staan, mail dan een foto naar info@iknutsel.nl . Ik en alle andere fans zijn heel benieuwd naar je werkstuk!

  
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    

 

© 2017 - 2018 IKnutsel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel