Verzenden:

Downloadbare bestanden: geen verzendkosten

Enveloppost 1,50

Brievenbuspakje 3,50

Pakketpost 6,50

Gratis verzending boven 50,-

Ook op afspraak af te halen in Eindhoven

IKnutsel kiest voor verzending via PostNL. PostNL levert van dinsdag t/m zaterdag. Als je niet thuis bent, levert PostNL het pakketje ook bij de buren af, mochten deze wel thuis zijn. Je hebt dan je bestelling toch gemakkelijk en snel in huis. Via een track en trace code kun je altijd jouw bestelling volgen en heb je een indicatie wanneer en rond welke tijd jouw bestelling wordt afgeleverd..

IKnutsel streeft er naar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Een gemiddelde levertijd voor je bestellening is 3 werkdagen. Het kan echter weleens voorkomen dat de verzending is vertraagd door wat voor (onvoorziene) reden dan ook. Mocht dit het geval zijn, dan zal IKnutsel je daarover zo spoedig mogelijk berichten.

IKnutsel is niet aansprakelijk voor vertragingen, foute verzendingen, beschadiging of vermissing van het pakket. 

 

Retour:

Wanneer je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met de bestelling, vind ik dat natuurlijk erg jammer en ga ik dit netjes voor je afhandelen. Het product mag onbeschadigd en met zorg weer verpakt altijd geretourneerd worden.  Hiervoor heb je 14 dagen de tijd.

Stuur binnen deze 14 dagen een e-mail naar info@iknutsel.nl met daarin de volgende gegevens:

*Naam

*Ordernummer

*Artikel

*Reden van retour (niet verpplicht)

 

Zodra IKnutsel je mail heeft ontvangen krijg je hiervan een bevestiging.

Daarna stuur je het product volleding en in de originele verpakking op eigen kosten retour naar:

IKnutsel

Juliusstraat 46

5621GE Eindhoven

Nederland

 

IKnutsel is niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.

Producten die niet binnen 14 dagen zijn geretourneerd of niet aan bovenstaande voldoen zullen niet door IKnutsel in behandeling worden genomen.

 

Herroepingsrecht:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jou gekozen vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan IKnutsel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@iknutsel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download HIER het formulier Herroepingsrecht

Trotse fans

Nieuwsgierig wat anderen maakten met de pakketten van IKnutsel? Klik op de foto voor een vergroting.

En wil je hier nou graag bij komen te staan, mail dan een foto naar info@iknutsel.nl . Ik en alle andere fans zijn heel benieuwd naar je werkstuk!

  
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    

 

© 2017 - 2018 IKnutsel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel