Welkom op de blogpagina van IKnutsel

Ik wil je graag meenemen in de wereld van IKnutsel. In de wereld van de onbegrensde creatieve mogelijkheden. Mogelijkheden voor kinderen, voor volwassenen, voor leerkrachten en voor ouders. Zoveel? Ja, zoveel! Ik wil namelijk zoveel mogelijk mensen laten genieten van hun vrije creativiteit. 

Ik wil je ook graag meenemen in de wereld van mezelf, van Judith, ook wel 'Juf Juudt'. Ik doe, ik maak, ik ontdek en ik inspireer. En bovenal: ik ben een mens. Net als jullie. Ik ben dus niet perfect, en dat wil ik ook niet zijn. Ik ben niet de überjuf waar je tegenop moet kijken. Nee, ik ben een mens met een missie, en daar wil ik je graag van mee laten genieten.

 

Dit weekend was ik op de Creative Life Beurs in Utrecht. Niet om te werken, maar gewoon heerlijk voor mezelf

Want naast dat ik het superleuk vind om voor anderen te bedenken waarmee ze hun creativiteit uit kunnen dagen, wil ik soms zelf ook eens uitgedaagd worden. Eens iets doen wat ik niet gewend ben te doen, of iets compleet nieuws te leren.

...lees verder....

 

‘Talent’: natuurlijke begaafdheid = aanleg 

Maar wat is dan precies begaafdheid?

Dat je er heeel erg goed in bent? Of gewoon dat je het kunt? Dat je het kunt inzetten voor jezelf en misschien ook wel voor anderen? En als iemand er beter in is dan jij, betekent het dan dat je geen talent meer hebt? Of gewoon anders?

...lees verder...

 

 

Bij knutselen met geryclede materialen zien je waarschijnlijk bergen wc-rolletjes voor je, de nodige eierdozen en misschien ook nog wel wat dopjes en kurken.

Maar er kan nog meer. En soms komt dat 'meer' op een onverwacht moment vanuit een onverwachte hoek:

...lees verder...

De jongens wilden kleien. Het kleine meisje was al aan het kleien. En we hadden alleen nog een paar minipotjes vol grijs/blauw/paarsige brij.

Tel dat bij elkaar op en je kunt het aantal decibellen wel raden. Tijd dus voor nieuwe klei. Veel. Met veel kleur. Maar vooral: veel. We gaan het dus maar eens zelf maken. 

...lees verder...

Trotse fans

Nieuwsgierig wat anderen maakten met de pakketten van IKnutsel? Klik op de foto voor een vergroting.

En wil je hier nou graag bij komen te staan, mail dan een foto naar info@iknutsel.nl . Ik en alle andere fans zijn heel benieuwd naar je werkstuk!

  
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    

 

© 2017 - 2018 IKnutsel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel